2011. július 16., szombat

Kispályás - kép nélkül

Kispályás vagyok, ez van. És ezt a tényt egyáltalán nem tűröm nyugalommal. Vatera-ról és teszvesz-ről van szó kérem szépen.
Szóval én egy nyugodt, megfontolt gagyizós vagyok. Szeretek előre egyeztetni, alku, átvétel, más darabszám stb. Mert nincs se platósom, se trélerem, se sok szabadidőm (meglepő dolgok mi?!:))
És valami születési hibánál fogva tisztességes is próbálok lenni. Ha látom (és ugye nem nehéz az adatlapon), hogy valaki durván egyeztet már, akkor nem kezdek licitálni, elhappolni előle a cuccot. Tudom naiv vagyok, kispályás mondom, tudom ez véresen komoly, ez kakas viadal:). De én tényleg pipa vagyok, amikor már arra várok, hogy válaszoljon vagy lezárja nekem az ipse az aukciót stb, és akkor rámtrompfolnak.
Merthogy nem vagyok sem neo-lomis, sem antikvitásos, sem designer, sem lakberendező stb, nem csücsülök órákat a net előtt, főleg nem a kiszemelt áru lejárata körüli időben ugrásra készen. Általában.
Mert most ott voltam:), azonban ebben az esetben sem nyertem, ami meglepő, mert a netem gyors, a kezem is, a szem-kéz koordinációval sincs gond, sőt a szinapszisok is rendben vannak, de a végső licithajrát úgy látszik nem tudta az aukciós oldal követni, lefagyott stb, így kiestem a pikszisből. Mérges vagyok, naaa. Vagy paranoiás?:))
Marad akkor a bolhapiac?... Az olyan fekete-fehér, nem?!:) ...

3 megjegyzés:

StR írta...

Az aukciós oldalakat ki kell tanulni, és megtanulni okosan használni, nem kioktatni akarlak - sok év veszek-eladok után ritkán maradok hoppon, ha kell kérdezz:):) mondjuk bútorban ritkán utazom:):) Egyébként már épp duzzogni akartam, hogy mostanában nem írsz, mikor is kerestem és láttam, hogy de igen, csak éppen a blogger nem tájékoztat.
:)))
De amúgy régóta mennék már bolhapiacra, és van egy kombim:))) szóval szólj, ha társaságra vágysz:)

Eszter

cottage írta...

:)mondom, hogy kispályás vagyok:) Pedig elég sokat adtam -vettem én is, esküvői cuccok, majd gyerekcuccok. Rendben is ment.
Most, a lomis, antik, vidéki cuccoknál megy a nagy haramia:)
Köszönöm az oktatást,"Kicsi ház _Kata" is jókat írt, de már nincs is kedvem belejönni.
Jó ötlet a piacozás!:))

StR írta...

lemaradtam a válaszodról:) nyitott vagyok, rengeteg kacatra lenne szükségem:))))