2011. december 21., szerda

Ünnepváró beltér - 2.

Mindenképp szerettem volna koszorút fellógatni valahova. Leginkább az ablakra. De nem jött be. A bejövő fény miatt abszolút nem érvényesül, sötétedés után meg a függöny takarja, és végül nem tetszett a "mű" sem.

Napra-nap, és még mindig nem nyughattam.

Véletlenül betértem a Rossmann-ba, ahol állati jó dekorcuccokat vettem. És eszembe jutott a jó öreg szizálkoszorúm (a szett, lásd: húsvéti koszorú bejegyzésnél, és ez a Tilda ötlet (nem tudom honnan, de a netről szedtem).


Nem volt ingerenciám csillagokat varrni, ellenben az említett dekorcuccok közt szerepeltek fém csillagok. Juhéjjj!… Mindebből tehát ez kerekedett:

Kíváncsi vagyok neked melyik jön be? Bejön valamelyik?:)

A megvalósítás roppant egyszerű volt, de ha sikerül teljesítenem életem első "mobilrólfotólementési" akcióját, akkor azért mutatom, miből mi lett.

3 megjegyzés:

GumiPók írta...

Nekem mindkettő tetszik, de a tiéd még egy kicsit kopasz. Nem tudom, mit raknék még rá, de valami még kellene.

Kinga írta...

Nekem már legalább a tizedik verzió került az idén az ablakba, de egyik sem jött be. Pontosan azért, amiért neked, a fotókon jól mutat a koszorú az ablakba, de élőben egyáltalán nem érvényesül.Még keresem az igazit! :-)
Egyébként BUÉK! :-)

cottage írta...

Köszi Gumipók az ötletet, véleményt. Elgondolkoztam rajta, de továbbra is arra jutottam, hogy nekem ez így jön be, ilyen egyszerűen.:)

Kinga, rég láttalak! Jól van, akkor egy cipőben járunk.:) Én már lemondtam róla, jövőre csillag lesz.