2011. február 21., hétfő

Madárka, madárka

... is lehetne a kalitkában, ha nem borsózna a hátam a madártoll, madárkaki és a por gondolatára. Ezt csak tetézné a reggeli pinty trilla, vagy a Gyuuurika papagáj monológ.
Majdnem teljes a lelki nyugalmam, hogy végre enyém lett a régóta kinézett kalitka. Sajnos nem fém, ez egy kicsit frusztrál, de némi zserbó itt mellettem, feledteti.
Nem biztos, hogy ez a végleges helye, lehet, hogy egyszer át is festem majd, de most "napfény járja át a szívem újra" és újra, ha ránézek:)

7 megjegyzés:

StR írta...

Szia!
Írtál egyszer a stroke-os blogomba, már akkor mindjárt megkedveltelek, de én már csak ilyen reakciókéséses patópálúr stílusban nyomom mostanában az életet, ezért nem válaszoltam neked már rögtön...
Aztán most néztem, hogy hová tűnt megint a blogod a listámból - ez van, feliratkozom, aztán eltűnnek... - na s most végigolvastam a blogod, nagyjából, és sokszor éreztem a hasonszőrűséget, itt kalitkánál végképp eldőlt:))) a kalitka iránti vonzódás, és a madártól való írtózás ambivalenciája engem is régóta kínoz....és az utóbbi időben nem egyszer kaptam magam azon, hogy mégis kalitkát készülök vásárolni:)))))
De ami azt illeti a zserbót is megirigyeltem:)))

Szép napot!

Eszter

cottage írta...

Szia StR!

És meg azóta sem tudok leszállni a földre, és az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Itt írom a hülye blogomat, pedig ...(amit írtam neked...):))
Örülök, hogy elidőztél itt, és jól szórakoztál. Kalappal a kalitka beszerzéshez!:)

StR írta...

Nehogy azt hidd, hogy az olyan könnyen megy. Már 3 hónapja, hogy nyomtak az agyamon egy nagy Reset-et, és még mindig nem tudok kikapcsolni, leereszteni:))
Hamar visszahúztam a pörgetős manager állásomba, tekertem a mókuskereket tovább...szerencsére nekik volt több eszük, és szépen kiraktak, úgyhogy most végre kitalálom magam újra....de ez már egy másik téma:)

a kalitkára visszatérve...voltam ma a dédinél...csoda dolgokat hoztam el...lassan nekem is nyitni kéne egy gasztro-kacatozós blogot is:)))
SZép estét:))

cottage írta...

:) kösz a biztatást.
ÓÓÓ, elképzelem, miket találhattál. Ha megmutatod őket egy blogban, írj, hogy hol találom!:)
Én is voltam dédinél, jöttek a kacatok, majd lassacskán fotózom.

MrsYarnart írta...

tetszik ez a zöld kalitka a függönnyel,olyan szép, angolos, vidékies. én is odavagyok ezért a stílusért!

cottage írta...

MrsYarnart, Akkor írok neked egy bejegyzést, hogy honnan is ered ez a rózsás sarok.:)

MrsYarnart írta...

köszi!