2011. április 4., hétfő

Koppintás... vagy, hogy nagyot mondjak, orientális kontra country

Tetszik ez a kép (forrás látszik a képen):

Úgy zusammen is, de van egy apró részlet, ami megmozgatta a szürkeállományt is. Úgy tűnik van még belőle egy kicsi, lassan 4,5 év társadalmi elkülönültség ellenére is. Lehetne ez is nap híre mondjuk:)

Szóval koppintottam...

Tehát, volt egy bakfis leányzó, némi india- meg keleti mániával. Egy idő után ez fel is tűnt a családnak, barátoknak, úgy-hogy körülvettek réz cuccokkal. A kor letűnt, népies után/alatt, lett minimál, és most meg ez a vidéki rögeszme. Tehát a félnemesfém cipősdobozban szunnyadt. Viszont a fenti kép miatt ezt előkerestem.

Kicsit csiszoltam (smirglivel), kapott rozsdagátló alapozót (merthogy kint lesz), és két réteg fehér zománcfestéket. Szintén azért mert ez volt itthon... Hogy is mondjam, nem lett egy remek darab közelről, és csöppet macerás is volt festeni. Főleg, hogy egy határ sz.r ez a festék, szerintem OBI-s legolcsóbb gagyi. De ilyen mesziről végülis nem látszik, igaz szinte a mécsestartó sem:)) Szóval amint újra dőzsölhetek, mert lesz lóvé, tuti spray-t veszek. Ha már KicsiHáz-Kata így kiokosított minket:)

Egye fene, egy közelebbi, hogy látszódjanak a megfolyások:)



Persze majd hosszabb drót kell hozzá, mert így konkrétan az oszlopot tüzelném.

Nincsenek megjegyzések: