2011. április 28., csütörtök

MrsYarnart-nak pár angolrózsa

Mivel tetszett a rózsás sarkom, gondoltam megosztom Veled, honnan ered a vágy utána:) Pár éve kaptuk ezt a könyvet:
És bár még a minimál stílusban tobzódtunk, illetve szó nem volt újabb költözésről, ez a kép befészkelte magát a kis fejembe (no, lehet legeltetni a szemet:) ):
Tavaly nyáron az ország keleti felén rábukkantam egy rózsás anyagra, potom 490 Ft/m-es áron. És akkor minden eldőlt. Függöny lesz belőle az új házban. Megkerült mellé a még korábban az ország nyugati felében vásárolt rózsás kaspó (régebbi bejegyzésben még látható), ami azóta darabokban áldja a fiaim energiaszintjét, és várja, hogy végre összeragasszam, és újra kerek legyen minden. És jött habnak a tortán a zöld kalitka, az ország középső feléről, ami szinte ugyanolyan színű, mint a függöny zöldje.
Szóval ez olyan összmagyar dolog:), az ország három részének kereskedőit is támogattam vásárlásaimmal:))
Az anyagból van még, alapvetően asztalterítőnek szántam, de megvilágosodtam, és inkább apróságok, és párna lesz belőle, pl. ilyen:

5 megjegyzés:

Otthon Művek írta...

Ó, jaj, mindig elgyengülök az ilyen képek láttán! Annyira el tudnám képzelni a kis english countryside életemet, esküszöm még a lekvárfőzó/pitesütő/rózsanyílasztó/mittoménmégmilyen versenyekre is beneveznék!

MrsYarnart írta...

köszönöm a rózsákat! a rózsás-kockás párnák is nagyon tetszenek , és szép az étkezőbútor is. nekem is vannak ehhez a könyvhöz hasonló kincseim, de ezt még nem ismerem :)

cottage írta...

Szívesen:)
Adél, :)

MrsYarnart írta...

képzeld, ma vettem világoskék aprókockás anyagot (igaziból egy inget a turiból) kedvet kaptam tőled párnát varrni :) most már csak valami rózsás anyagot kell kerítenem :D

cottage írta...

:) Én is lassan szétvágom a párom kék csíkos ingét, egy újabb párnához. Örülök, hogy tetszik az ötlet, és párnát varrsz:)
Nem néztem, merre laksz, de a bp-i Megbolondultunk-os olcsó gagyitextilboltokban néha kifogni kincseket, aztán turik, és a kispesti http://www.foltvarras.eu/index.html.