2011. március 10., csütörtök

Én kiskertem - százszorszép

Tegnap estikéről is beszéltem a palántázással kapcsolatban, na, nem azt ültettem, hanem izsópfüvet (az estike magját csak pakolgattam, hogy ráér, áprilisban szabadföldbe).
Ezért most jöjjön ma egy extra bejegyzés, mea culpa.
Szászszorszépeket láttam a helyi virágboltban, és nem tudtam otthagyni. Régóta vágyom már rá, így hogy kert is van már ősz óta, minden kereknek látszik. Egyelőre még a kaspókban tartom, aztán kitalálom hol lesz a helyük.
A széket tegnap szereztem, vaterás gyöngyszem.
Naná, hogy nem csinálok vele semmit, így rusztikus ahogy van (azaz kopott:) ), és mivel felülről fedett helyen marad, nem aggódom, hogy szétrohad. Nemsokára persze, pihenőhely lesz, majd mutatom ha kész.
Hogy a szomszéd néni fala háttér lesz-e?:) Passz, valószínüleg ide valami takarás lesz, mert Piroska néni néha szeret át"hállóó"zni, amit annyira azért nem szeretek:) Pár borostyánt már ültettem ide, de még lehet, hogy más mellett döntök (hortenziához, páfrányhoz jó, de rózsához inkább más futót kellene...hmmm)

2 megjegyzés:

Borbás Ági írta...

Szia! Szép ez a szék és jó dekorációs is. :)
Gondolkodtál már a loncon, mint a szomszéd nénit eltakaró örökzöld növényen?

cottage írta...

Ági,
Köszi a tippet. Igen ez az egyik, amit kinéztem a hőnszeretett magazinonban:) Viszont most utánanéztem, mérgező:( Sajnos a babérmeggy, az iszalag, a kecskerágó, a borostyán, vadszőlő is. Mi a bűbánattal fogom én befuttatni a kerítést gyerekbarát módon?!:((( )